Valentýnské dárky pro muže i pro ženy

03.02.2014 12:56

Tak jako každým rokem v únoru, tak i letos se pomalu, ale jistě blíží svátek všech zamilovaných čili svátek Svatého Valentýna, který se u nás stále více těší popularitě hlavně mezi mladými lidmi, ale i mezi staršími a dříve narozenými příznivci svátku svatého Valentýna. Ať už se nám to chce přiznat či nikoli, nastává s tímto svátkem jistý problém, co vlastně sehnat za dárek, který by potěšil partnera a nebyl by to nějaký jen tak obyčejný dárek nebo dárek, který partner dostal vloni nebo předloni. Ideálním valentýnským dárkem je nějaký osobní předmět, který má trvalou hodnotu a těší prakticky každým dnem.
Určitě si leckdo vzpomene na darování dárečků s vlastní podobiznou ať už se jedná jen o obyčejnou fotografii nebo obrázek v rámečku či medailonku.
V době rozmachu tiskařské a výpočetní techniky a technologie nabízí samotná fotografie mnohem více možností vytvoření kvalitního a osobního dárku než jakým je jen samotná fotografie. Poslední dobou je v oblibě tisk fotografií na fotoplátno. Jedná se celkem o jednoduchou technologii výroby pěkného obr azu tištěného na plátně. Foto plátno je vysoké kvality a je nataženo na kvalitní dřevěný rám a to tak, že natažené fotoplátna je provedeno za rohy rámu. Tímto způsobem vznikne zajímavý 3D obraz s třírozměrným efektem, na kterém můžete zvěčnit svoji podobiznu, podobiznu oblíbeného místa nebo jen tak nějaký pěkný motiv na památku.
Dalším neméně atraktivním dárkem může být pěkná samolepka na zeď, která udělá z obyčejné stěny něco ojedinělého. Proč tedy svého milého nebo svou milou neobdarovat něčím takovým? Samolepka na zeď ve tvaru srdce může udělat příjemnou radost vaší přítelkyni nebo manželce stejně tak jako již několikrát darovaná bonboniéra.

Pokud ještě stále  přemýšlíte o tom, co ke svátku svatého Valentýna dát svému partnerovi jako dárek, pak na www.akrem.cz nebo www.dezign.cz, naleznete spousty zajímavých inspirací, kterými dozajista uděláte na svého milovaného dojem.

Kontakt